Η μισή Ελλάδα καμμένη ή κάτω από τα λασπόνερα του Daniel.. κάποιοι συμπατριώτες μας,δεν ξέρουν αν θα βγάλουν τον Χειμώνα με την ανέχεια που τους βρήκε και τις αρρώστιες που τους γυροφέρνουν.

Η κρατική τηλεόραση,πρώτο θέμα,απ’ ότι διαβάζω εδώ μέσα,είχε τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέφει με τον συζυγό του από το γυμναστήριο

Η οσμή της υποδούλωσης στα προτάγματα της ανωμαλίας και της συμπερίληψης,ανυπόφορη.

Όχι δεν μπορεί να τα ανεχόμαστε όλα αυτά,αμίλητοι,άπραγοι και με διάθεση χιούμορ ,στην καλύτερη των περιπτώσεων.Δεν γίνεται να σιωπούν οι εγγράμματοι και οι πνευματικοί άνθρωποι.Είναι τραγικό να γίναμε όλοι κλειστά κελύφη ασπόνδυλων…τόση αποχαύνωση,τόση έλλειψη ενσυναίσθησης.

Οι κηδείες των νεκρών μας της Λιβύης,δεν έγιναν ακόμη,κι όμως ξεχάσαμε τους αδικοχαμένους…Άλλωστε γιατί να μας προβληματίσει η δολοφονία τους;Γιατί μας έδωσαν ένα καινούργιο παιχνιδάκι αποβλάκωσης και εξάρτησης.Είναι δυνατόν ένας έξυπνος λαός να γίνεται ποντικάκι που τρέχει πίσω από το βρώμικο νεοταξίτικο τυρί;Είναι δυνατόν εκουσίως να γίνεται πειραματόζωο ανήθικων ομάδων διπόδων;Τόση ύπνωση προσφέρει το ευτελές θέαμα μαζί με το εμετικό αφήγημα των δήθεν λαμπερών αυτοδημιούργητων νέων.

Ο Πθ συναντάται με τον Ερντογάν στο σπίτι της Τουρκίας στην Αμερική…ποιος ξέρει τι μπήκε στο τραπέζι των παζαριών;μήπως η Κύπρος,το Αιγαίο,τα 6μίλια;είμαστε ήσυχοι τον συμβούλεψε το ΕΛΙΑΜΕΠ,άλλωστε είναι μαζί του και ο εκλεκτός ΥΠΕΞ.Αρκεί που μάθαμε ότι ο Στέφανος έχει γιαγιά,πεθερά και υπερήφανο πατέρα .

Σκέπτομαι μήπως πρέπει να απομονωθώ κι άλλο..δεν αντέχεται αυτή η κοινωνική μιζέρια και παρακμή.Ειναι αδιανόητη η προθυμία γύρω μου ,να εισπράττουν φίλοι και γνωστοί την καλοσερβιρισμένη ηλιθιότητα,την άνευ αξιών καθημερινότητα και να δηλώνουν ευτυχισμένοι.

Ντρέπομαι για την κατηφόρα που πήρε το γένος μου,για τους ερεβώδεις βόθρους που του προσφέρουν τροφή ψυχαγωγίας και γνώσης και τα δέχεται η πλειοψηφία των Ελλήνων.Ψάχνω για φώς,έστω και μακριά,κάτι αισιόδοξο για αυτόν τον τόπο.Ψάχνω για τους πολλούς που θα φωνάξουμε< ως εδώ>και θα κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου,της αναζήτησης της αξιοπρέπειας για τον κάθε Έλληνα ,των αξιών της οικογενείας και της κοινωνικής συνοχής.
Προηγούμενο άρθροΤάσος Κεσκίνης: “Ο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου έχει πρόγραμμα και όραμα για το Δήμο Διδυμοτείχου – Δε γυρίζουμε στο παρελθόν”
Επόμενο άρθροΘεοδώρα Σέμεν: “Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος έχει όραμα για τον Δήμο Ορεστιάδας”