Μέσα σε μία λίμνη αίματος βρέθηκε ένας 27χρονος ΕΠΟΠ στο σπίτι του στο Σουφλί, από συναδέλφους του, οι οποίοι ανησύχησαν όταν είδαν ότι δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία και πήγαν στο σπίτι του, έσπασαν την πόρτα και τον βρήκαν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας έφερε τρία τραύματα από μαχαίρι, ένα στο χέρι, ένα στο λαιμό κι ένα πολύ βαθύ στην κοιλία, από το οποίο είχε επέλθει και εξεντέρωση. Ο 27χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχο γύρω στις 10.30 το πρωί, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 8.30-9 το πρωί.

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στρατονομία και αστυνομία ερευνούν τις συνθήκες του συμβάντος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας, αλλά και επίθεσης που ίσως δέχθηκε ο 27χρονος. Πάντως, στο σπίτι του δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης της πόρτας ή συμπλοκής.

alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθρο«INTERNATIONAL DANCE FESTIVAL “NORTH STAR” ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ» στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΟ Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως ευλόγησε τις ποδιές των ιατρών στο λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού, αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας