Λεωφορείο της τουρκικής αστυνομίας έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης στην περιοχή του Βεζνέτσιλερ της Κωνσταντινούπολης και υπάρχουν τραυματίες, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN Τurk.

Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στον τόπο της επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά την πρωινή ώρα αιχμής κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο της πόλης και στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

Παγιδευμένο αυτοκίνητο ανατινάχθηκε με τηλεχειρισμό κατά τη διέλευση του λεωφορείου που μετέφερε αστυνομικούς, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στον τόπο της επίθεσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πρωινή ώρα αιχμής κοντά στο τουριστικό ιστορικό κέντρο της πόλης.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα καθώς και ότι στόχος ήταν λεωφορείο που θα μετέφερε αστυνομικούς. Την ίδια στιγμή, στην περιοχή ακούγονται πυροβολισμοί.

www.enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΜαρίνος Ουζουνίδης: “Αντί να σέρνουν τους αγρότες στα δικαστήρια… θα έπρεπε να πάνε τους πολιτικούς απατεώνες”
Επόμενο άρθροΙωάννης Σιδηράς: “Λεονταρισμοί-Ακρότητες-Παιδαριώδης αντιδράσεις εν έτη 2016 της Τουρκίας… Ραγδαίες εξελίξεις”