Επεισόδιο μεταξύ μαθητών σημειώθηκε στις 13:30 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου σε Λύκειο της Κομοτηνής, με ένα εξ αυτών να βγάζει μαχαίρι και να απειλεί συμμαθητή του.

Οπως αναφέρει “Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ” σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ένας 17χρονος μαθητής έβγαλε μαχαίρι τύπου πεταλούδας και απείλησε με αυτό έναν 15χρονο συμμαθητή του, ενώ στη συνέχεια και αφού τελείωσαν τα μαθήματα, ο πρώτος περίμενε μαζί με την παρέα του έξω από το προαύλιο του σχολείου τον 15χρονο με απειλητικές διαθέσεις.

Ο 15χρονος, εμφανώς τρομοκρατημένος, κάλεσε τον πατέρα του ο οποίος πήγε στο σχολείο και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία όμως σύμφωνα με την καταγγελία δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τελικά, ο πατέρας του παιδιού αναγκάστηκε να υποβάλλει μήνυση εναντίον του 17χρονου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να συλληφθεί το απόγευμα της Πέμπτης και να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της εισαγγελέως, ενώ μήνυση υπέβαλλε αργότερα και ο 17χρονος εναντίον του πατέρα για απειλή.

Τέλος, θα πρέπει να προσθέσουμε ότι η Αστυνομία επιβεβαιώνει μεν το περιστατικό όμως διαψεύδει δε την καταγγελία πως ειδοποιήθηκε και δεν εστάλη περιπολικό.

ΠΗΓΗ: ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Προηγούμενο άρθροΜιχαηλίδης-Μυτιληνός: Πως μπορεί η Αλεξανδρούπολη να εξελιχτεί σε ελκυστικό προορισμό για digital nomads (ψηφιακοί νομάδες)
Επόμενο άρθροΟ Σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων Ν. Εβρου “ΣυνεχίΖΩ” μοίρασε ροζ κορδελάκια και “υπενθυμίσεις ζωής” έξω από το Δημαρχείο Αλεξανδρουπολης