Από το 1ο’ και το γκολ του Αμέτ Ερκάν κρατούσε το προβάδισμα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά με ένα τέρμα του Δουμάνη στις καθυστερήσεις του αγώνα στο «Φώτης Κοσμάς» η Καβάλα γλύτωσε τα χειρότερα φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 6′ οι Μακεδόνες απείλησαν με ένα σουτ, αλλά ο Συριτούδης ο οποίος ήταν για άλλη μία φορά πολύ σταθερός απέκρουσε σε κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου ο Εθνικός έκανε το 1-0 με τον Ερκάν ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό ήταν αποτέλεσμα της πίεσης της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ψηλά, πίεση που συνεχίστηκε αλλά δεν έφερε άλλο τέρμα. Στο 27′ ο Καζάκης μετά από κόρνερ θα τραντάξει με κεφαλιά το αριστερό κάθετο δοκάρι του πορτιέρο των γηπεδούχων. Η τελευταία σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τσέκο να βρίσκεται σε πολύ πλεονεκτική θέση απέναντι στην εστία αλλά να μην κάνει καλό σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή για κάθε ομάδα καθώς με την έναρξη αυτού ο Δούπας πήρε τη θέση του τραυματία Τσορμπατζίδη για τον Εθνικό και στο 51′ ο Κάνουλας θα πάρει τη θέση του Καζάκη που τραυματίστηκε σοβαρά για την Καβάλα. Στο 74′ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Δέντσας θα πάρει την πρώτη κεφαλιά και ο Πτηνόπουλος τη δεύτερη στέλνοντας ανενόχλητος τη μπάλα εκτός εστίας. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων θα έρθει η ισοφάριση για τους «αργοναύτες», με τον Δουμάνη με πλασέ να νικάει από κοντά τον Συριτούδη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Για αυτή τη φάση υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες μετά το τέλος του αγώνα από τους παίκτες του Εθνικού οι οποίοι υποστήριζαν πως το κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ έπρεπε να δοθεί άουτ και όχι κόρνερ.

Με αυτή την ισοπαλία ο Εθνικός έφτασε τους 13 βαθμούς και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου υποδέχεται τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, ματς στο οποίο το τρίποντο για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης είναι μονόδρομος. Από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσουν για τους Εβρίτες οι τιμωρημένοι Τορομανίδης και Πελτέκης που συμπλήρωσαν κάρτες.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κώστας Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Χελιδόνης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης (46′ Δούπας), Πελτέκης, Τορομανίδης, Ερκάν (82′ Θεοδωράκης), Τσέκος (63′ Μαμούτ), Γωνιάδης.

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (61′ Κυγαής), Μαργαρίτης (55′ Μπαντάνης), Λιόλιος, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Καζάκης (51′ Κάνουλας).

 

Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής 

 

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ ΜΑΙΡΗΣ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ
Επόμενο άρθροΤα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής