Ονοματοδοσία αίθουσας εκδηλώσεων σε «Αθανάσιος Μπέλλας» και σύσκεψη με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Καββαθά.

Στο Δημαρχείο Σουφλίου παρευρέθηκαν την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς Γεώργιος συνοδευόμενος από μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας, όπου συμμετείχαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Έβρου κ. Τριαντάφυλλος Χατζάκης και αφορούσε κλαδικά ζητήματα και προβλήματα που αφορούν όλους τους επαγγελματίες στον Νομό Έβρου καθώς και στην Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν όλοι oι βουλευτές του νομού Έβρου κ. Δημοσχάκης Αναστάσιος, κ. Δερμεντζόπουλος Χρήστος, κ. Κελέτσης Σταύρος και κα. Γκαρά Αναστασία, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Βασίλης Δελησταμάτης, καθώς επίσης και πλήθος εκπροσώπων από φορείς της Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Της σύσκεψης προηγήθηκε τρισάγιο εις μνήμη του αειμνήστου Σουφλιώτη επιχειρηματία κ. Αθανασίου Μπέλλα επί σειρά ετών Προέδρου της ΟΕΒΕΣ Έβρου καθώς επίσης και στενού συνεργάτη του κ. Καββαθά στη ΓΣΕΒΕΕ, αφού διετέλεσε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονα στο κτίριο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σουφλίου και Περιφέρειας πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας και εφεξής η αίθουσα εκδηλώσεων φέρει το όνομα « Αθανάσιος Μπέλλας».

Στη σύσκεψη ο Πρόεδρος κ. Καββαθάς Γεώργιος τίμησε την οικογένεια του αειμνήστου Αθανασίου Μπέλλα καθώς επίσης και το Δήμο Σουφλίου, τόπο καταγωγής του εκλιπόντος. Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ανέφερε πως είναι γνώστης των προσπαθειών που γίνονται για την ανάδειξη και την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Σουφλίου και δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής.

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση Μπογδάνου στην βουλή για την οθωμανική κρήνη στον δήμο Αρριανών
Επόμενο άρθροH Συμφωνία των Πρεσπών και ο ρόλος των ΗΠΑ (γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου)