Ο βουλευτής κι Επίτιμος Αρχηγός της Ε.Α., Α. Δημοσχάκης, διαβίβασε προς τους αρμοδίους Υπουργούς την επιστολή της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου, την οποία συνυπογράφουν 30 Σωματεία Εστίασης .
Προτείνονται συγκεκριμένα μέτρα στήριξης για να επιτευχθεί η ομαλή επαναλειτουργία των καταστημάτων στον Έβρο κι όχι μόνον.
Ειδικότερα ζητούν από την Κυβέρνηση ασφαλιστική φορολογική & χρηματοδοτική στήριξη !

Εκτιμάται ότι το μέχρι τώρα πνεύμα της  Κυβερνητικής ευαισθησίας & αλληλεγγύης θα συνεχιστεί ώστε να αμβλυνθούν οι επαχθείς συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, προκειμένου οι επιχειρήσεις να καταστούν βιώσιμες και ταυτόχρονα να εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στον ευαίσθητο κλάδο!

Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή :
Θέμα : Προτεινόμενα μέτρα στήριξης του πολύπαθου κλάδου εστίασης.

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Σας αποστέλλω για ενημέρωση & τυχόν δικές σας ενέργειες την επιστολή της Ένωσης Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος & Συναφών Επαγγελμάτων Έβρου, την οποία συνυπογράφουν 30 ομοειδή Σωματεία αναφορικά με την στήριξη των επιχειρήσεων τους καθώς και των εργαζομένων σε αυτές.

Οι συνυπογράφοντες αυτήν επισημαίνουν ότι τα Κυβερνητικά μέτρα κινούνται προς στη σωστή κατεύθυνση & επί πλέον ζητούν φορολογική, ασφαλιστική & χρηματοδοτική στήριξη !

Εκτιμάται ότι η θετική Κυβερνητική διάθεση θα συνεχιστεί & θα εξεταστούν τα υποβαλλόμενα αιτήματα των Σωματείων, στηρίζοντας & πάλι τα καταστήματα του Έβρου τα οποία ως γνωστόν έχουν υποστεί σημαντική ζημία λόγω της υγειονομικής κρίσης.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του Δ.Π.Θ. σε θεματική ομάδα της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (EUA)
Επόμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Ξεκίνησε η προετοιμασία για την καταπολέμηση των κουνουπιών”