Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Σταυρος Κελέτσης:

Φαίνεται πως ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Εβρου προσκάλεσε στην εκδήλωση μόνο τον έναν βουλευτή της ΝΔ, ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις.

Μόνο που θα πρέπει να ξέρει ότι η Νομαρχιακή μας Οργάνωση δεν είναι εταιρεια προσωπικών του συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι του!

Θα πρέπει να σέβεται όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας!

Απαντώντας η ΔΕΕΠ ΕΒΡΟΥ έγγραψε: 

Πριν κάνετε την ανάρτηση σας κύριε βουλευτα περί προσκλήσεων και προτιμήσεων καλό θα ήταν να ρωτούσατε πρώτα ποιοι προσκλήθηκαν και ποιοι όχι.

Ούτε σας έχω δώσει το δικαίωμα απο την μέχρι τώρα στάση μου να θεωρείτε πως η νομαρχιακή οργάνωση είναι εταιρεία προσωπικών συμφερόντων και τα μέλη της υπάλληλοι, (σχόλιο προσβλητικό για όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ).

Ωστόσο τα γραφεία του κόμματος πάντα είναι ανοιχτά για όλους και ιδιαίτερα για τους βουλευτές οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερη πρόσκληση.

Απαντώντας ο ΒουλευτήςΈβρου ΝΔ κ. Σταυρος Κελέτσης:

Σοβαρά μιλάτε; Χωρις πρόσκληση απο που θα έπρεπε να έχουμε πληροφόρηση;

Μάλλον θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε κ. Πρόεδρε το Καταστατικό του κόμματος και τους θεσμικούς που εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Μιχαηλίδης: “Δεν γίνεται μεταφύτευση… Δυστυχώς τα μεγάλα δέντρα του Φυτωρίου πάνε προς υλοτόμηση…”
Επόμενο άρθροΕΠΟΦΕ: «1922 – 2022: 100 χρόνια εθνικής μνημοσύνης»