Στην αγορά της Ορεστιάδας περπάτησε το Μεγάλο Σάββατο 27 Απριλίου 2019 η Μαρία Γκουγκουσκίδου συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξης «Δήμος Ορεστιάδας | Τόπος Να Ζω».

Αντάλλαξε ευχές με καταστηματάρχες, με εργαζόμενους, με καταναλωτές, με πολίτες που εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα στην αγορά.

Εκτός από ευχές άκουσε τα παράπονα των εμπόρων για την ακινησία της αγοράς, για τον καταναλωτικό τουρισμό, για τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου. Κάποιοι της ζήτησαν να πάρει μέτρα για την τόνωση της αγοράς. Οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν στο χαμηλό μεροκάματο, στις θέσεις εργασίας που απειλούνται. Όλοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα της καθημερινότητας. Πολλοί την παρότρυναν να πάρει άμεσα μέτρα, να μην χαθεί άλλος χρόνος.

Η υποψήφια Δήμαρχος σημείωσε ότι “το νόημα της Αναστάσεως είναι η αισιοδοξία. Κάθε αρνητικός κύκλος κλείνει. Το ίδιο θα συμβεί και στην Ορεστιάδα. Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα – Ανάσταση παντού”.

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ – ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)
Επόμενο άρθροΟ Βασίλης Χριστοφορίδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”