Μετά το στρατηγικό σχέδιο των πρώτων εκατό (100) ημερών, το οποίο αφορούσε τα βασικά και αναγκαία με σκοπό να νιώσουν οι πολίτες ότι κάτι αλλάζει άμεσα και κυρίως στην καθημερινότητά τους, δίνουμε πλέον στην δημοσιότητα και το προεκλογικό μας πρόγραμμα, βάζοντας τις βάσεις για τις μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «ΑΝΑΣΑ», σχεδιάστηκε, καταρτίστηκε και βασίστηκε στις προτάσεις και την εμπειρία τόσο του επικεφαλής της παράταξης, Παύλου Μιχαηλίδη όσο και των καταξιωμένων στελεχών της, τα οποία εργάστηκαν και εξακολουθούν να εργάζονται σκληρά για ένα πρόγραμμα το οποίο από το ίδιο βράδυ που θα είμαστε δημοτική αρχή θα ξεκινήσει η υλοποίησή του.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετούς παρουσίας μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακούσαμε και καταγράψαμε τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις όλων των δημοτών και των συλλογικοτήτων με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή.

Δεν είναι απλώς το πρόγραμμά μας είναι το όραμά μας, η Δέσμευσή μας απέναντι σε όλους τους Δημότες. Είναι ένα συμβόλαιο τιμής, που υπογράφουμε με τους Δημότες και δεσμευόμαστε να διοικήσουμε το Δήμο με Διαφάνεια , Εντιμότητα, Ειλικρίνεια και Αρχές.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της περιοχής και το συμφέρον όλων των Δημοτών. Μαζί θα δημιουργήσουμε το μεγάλο Δήμο Αλεξανδρούπολης μαζί με τις δημοτικές ενότητες της Τραϊανούπολης και των Φερών, θα κάνουμε το Δήμο μας νοικοκυρεμένο, καθαρό, φιλόξενο, ανθρώπινο και ασφαλή.

Μια έντυπη έκδοση του συνοπτικού προγράμματος διανέμεται στο εκλογικό μας κέντρο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 259-261 (παραπλεύρως της οδού Κύπρου), ενώ το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην ηλεκτρονική του μορφή έχει αναρτηθεί στους συνδέσμους που ακολουθούν:

https://anasaalexandroupoli.wordpress.com/2019/04/21/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=294725158110045&id=269316820650879

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροΣε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 4η Συναυλία Θρησκευτικής Μουσικής
Επόμενο άρθροΠρόσκοποι Αλεξανδρούπολης: “Επέτειος 6 μηνών για την αβεβαιότητα και την έλλειψη ή και ανυπαρξία οριστικών αποφάσεων σε κάθε επίπεδο προσκοπικής διοίκησης και τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης”