Μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες και εν μέσω τεράστιων προβλημάτων που εμφάνισε το πληροφοριακό σύστημα, εξαντλήθηκαν οι διαθέσιμοι πόροι για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ» στις πέντε Περιφέρειες για τις οποίες η πλατφόρμα ήταν ανοιχτή από τη Δευτέρα 19  Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Μαρτίου , λίγο πριν τις 17:00 εξαντλήθηκαν τα κονδύλια και για τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Είχαν τελειώσει οι πόροι, αν και αυξημένοι κατά 20%, για τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδος.

«Σας ενημερώνουμε ότι στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Ελλάδας έχει δεσμευτεί το σύνολο των διαθέσιμων πόρων του Προγράμματος», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση του ΥΠΕΝ, εντός του συστήματος.

Όπως τονίζει το υπουργείο, «θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις αιτήσεις που δεν έχετε οριστικοποιήσει και να ενταχθείτε σε λίστα επιλαχόντων. Οι αιτήσεις της λίστας θα ικανοποιηθούν εφόσον απελευθερωθούν δεσμευμένοι πόροι του προγράμματος ή προκύψουν πρόσθετοι πόροι».

Η ημερομηνία και ώρα εισόδου στο σύστημα για την ολοκλήρωση των εκκρεμών αιτήσεων θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση, καταλήγει το ΥΠΕΝ.

greenagenda.gr

Προηγούμενο άρθροΝόμιμο έκρινε τον διαγωνισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τα LED το Ελεγκτικό Συνέδριο
Επόμενο άρθροΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΑΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ… (Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)