Στον Έβρο θα βρεθεί εκτάκτως την Τετάρτη 27 Μαίου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης και θα επισκεφθεί περιοχές της ελληνοτουρκικής συνοριογραμμής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, o κ.Χρυσοχοίδης που πολύ συχνά βρίσκεται στην περιοχή μας, ενημερώνεται για την κατάσταση και επιθεωρεί τις δυνάμεις των αστυνομικών που παραμένουν σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, θα συνοδεύεται από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και φυσικά τον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Πασχάλη Συριτούδη.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα του, το σίγουρο είναι πως θα βρεθεί στο νότιο Έβρο και φυσικά στην περιοχή των Φερών που βρίσκεται τελευταία με έντονο τρόπο στο επίκεντρο, λόγω της έντασης που έχει δημιουργηθεί στη θέση Μελισσοκομείο, αλλά και των πυροβολισμών από την τουρκική πλευρά που είχαν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, έχει ήδη αποφασιστεί από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ η ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στον Έβρο τις επόμενες ημέρες, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκία θα επιχειρήσει και πάλι την ασύμμετρη απειλή του περασμένου Μαρτίου, χρησιμοποιώντας χιλιάδες λαθρομετανάστες.

πηγη www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΜαρία Γκουγκουσκίδου: “Η Ορεστιάδα φθίνει… την ώρα που Αδριανούπολη και Σβίλενγκραντ αναπτύσσονται ραγδαία…”
Επόμενο άρθρο87 φιάλες αίμα πρόσφεραν οι κάτοικοι του Σουφλίου