Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος και η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου, όπου έφθασαν με ελικόπτερο της ΕΛΑΣ πετώντας παράλληλα στην συνοριακή γραμμή του Έβρου.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας Αντιστράτηγου Ανδρέα Αποστολόπουλου, του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, Ταξιάρχου Πασχάλη Συριτούδη, του Διευθυντή Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Αστυνομικού Διευθυντή Παναγιώτη Καρτάλη και Διοικητών Υπηρεσιών παρουσιάστηκε ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου σε σχέση με τα σύνορα της χώρας και κατ’ επέκταση της Ε.Ε.

Η Υπουργός αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία όσον αφορά στην ασφάλεια των συνόρων και τη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Επισήμανε, τέλος, το σοβαρό ρόλο της ΕΛ.ΑΣ. η οποία με επαγγελματισμό και ευαισθησία ανταποκρίνεται στο σύνθετο έργο της.

Προηγούμενο άρθροΈνας όμορφος γάμος στην Αλεξανδρουπολη: Απόστολε και Αλεξία να ζήσετε!
Επόμενο άρθρο38 αλλοδαποί ανοιχτά της Μάκρης