Επιστροφή δύο παλιών γνώριμων στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Πρόκειται για δύο αθλητές, οι οποίοι με τη φανέλα του Εθνικού έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία αγωνιζόμενοι σε διαφορετικούς περιόδους (δεν υπήρξαν συμπαίκτες ως φέτος) στην Αλεξανδρούπολη.

Πρόκειται για τους Πίταρ Τουράνγιανιν που πρωτοήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εθνικού την περίοδο 2015-2016, αγωνιζόμενος μάλιστα και στην Ευρώπη στην τελευταία συμμετοχή των “μπλε” και τον Κάσσανδρο Στίγγα που διαδέχτηκε τον Σλοβένο στην πρωτεύουσα του Έβρου την επόμενη χρονιά.

Αμφότεροι μετά τον Εθνικό επέλεξαν άλλον σταθμό τον επόμενο χρόνο, με τον μεν Τουράνγιανιν να πηγαίνει Φοίνικα τη σεζόν 2016-2017 και στον Ιταλία έπειτα, και την Ραβέννα την περίοδο 2017-2018,  και τον Στίγγα στον Νέστωρα Θεσσαλονίκης και την Α2 τοπ πρώτο μισό της περσινής σεζόν και τον ΠΑ.Ο.Κ. στο δεύτερο, με τον οποίο πανηγύρισε και το κύπελλο Ελλάδος.

Λίγες ώρες μετά την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων από πλευράς Εθνικού και την εξασφάλιση της αδειοδότησης, η ομάδα του Θανάση Μουστακίδη, ανακοίνωσε άμεσα τις δύο πρώτες της μεταγραφές, καθώς οι προεργασίες είχαν γίνει ήδη.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και άλλες ανακοινώσεις των ήδη “κλεισμένων” αθλητών, που θα δώσουν συνέχεια σ’  αυτές που ” άνοιξαν τον χορό” και οι οποίες χωρίς καμία αμφιβολία θα βοηθήσουν πολύ τον Εθνικό πάνω στο φιλέ, μιας και πρόκειται για κεντρικούς που έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους στη Voley League.

www.sportsaddict.gr

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα του ΠΑΜΕ Έβρου για συμμετοχή στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΕικόνες ντροπής στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης…