Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Οικισμός Απαλού

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι :

Στον καθαρισμό και στην απολύμανση φρεατίων ομβρίων υδάτων (βρόχινων) προχώρησε η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό του Απαλού, ουτοσώστε να διασφαλιστεί ή υγιεινή των κατοίκων του Δήμου μας, η αποφυγή πλυμμηρικών φαινομένων, αλλά και των λιμναζόντων υδάτων. Ένας από τους οικισμούς , που βάλλεται συνεχώς από πλημμυρικά φαινόμενα, κι ενώ είχαμε καθαρίσει τα σχαρωτά του πριν τις μεγάλες πλημμύρες, εχθές έγινε εκ νέου καθαρισμός όλων των σχαρωτών της περιοχής, προκειμένου να προλάβουμε οποιοδήποτε άλλο πλημμυρικό φαινόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί προς ενημέρωση των καταναλωτών μας , πως όλες οι κατασκευές των τεχνικών έργων των υπηρεσιών σε γενικότερο πλαίσιο όπως και της Δ.Ε.Υ.Α.Α. πραγματοποιούνται για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

Σε ένα ακραίο φυσικό φαινόμενο που θα δημιουργηθεί μια ακραία πλημμυρική καταστροφή, είναι σαφές ότι το δίκτυο δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τους τεράστιους υδάτινους όγκους που υπερκαλύπτουν τη δυνατότητά του.

Είναι στην άμεση προτεραιότητα μας η σωστή λειτουργία δικτύων και η ροή των βρόχινων υδάτων.

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους της υπηρεσίας για την αποτελεσματικότητα τους σε γενικότερο πλαίσιο αλλά και στις δύσκολες μέρες που διανύσαμε.

Στη συνέχεια η υπηρεσία θα προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες καθαρισμού και απολύμανσης φρεατίων για 2η φορά στους οικισμούς που επλήγησαν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, τηρώντας το πρόγραμμα εργασιών καθαρισμού ομβρίων υδάτων και πρόληψης που έχει βγεί από την διοίκηση της Δ.Ε.Υ.Α.Α. .

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος ΜιχαηλίδηςΜπορεί να είναι εικόνα δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα δρόμοςΜπορεί να είναι εικόνα δρόμος και δέντροΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροιΜπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Προηγούμενο άρθροΠέφτουν οι υπογραφές ΥΠΕΝ – Eldorado για τα μεταλλεία Χαλκιδικής
Επόμενο άρθροΣΑΜΟΘΡΑΚΗ-ΘΑΣΟΣ: Σκάφος για τη μεταφορά ασθενών αποκτά το Λιμενικό Σώμα με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ΑΜΘ