Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο.

Πρώτο θέμα που τέθηκε στην συνάντηση ήταν το νέο Γηροκομείο το οποίο προβλέπεται να λειτουργήσει πλήρως την Άνοιξη του 2019. Ο Σεβασμιώτατος για ακόμη μια φορά δήλωσε πως οι ανάγκες είναι πολύ αυξημένες στην κοινωνία της Αλεξ/πολης και σημείωσε πως η λειτουργία του νέου ιδρύματος δεν θα σημάνει και την άμεση διακοπή της λειτουργίας του Ιωακείμειου Γηροκομείου.

Σε ότι αφορά την φημολογούμενη κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Νικολάου, υπήρξε ταύτιση απόψεων πως αποτελεί μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση έως αδύνατη, από κάθε άποψη, για να υλοποιηθεί.

Ειδική αναφορά έγινε και στην ανάγκη μεταστέγασης του 3ου Δημοτικού σχολείου ταυτόχρονα με την εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων, λόγω της ακαταλληλότητας του χώρου για εκπαιδευτικούς και μαθητές.
Τέλος σχολιάστηκε θετικά η πρωτοβουλία του να δοθούν κουπόνια για δωρεάν καφέ στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της περιοχής που έδωσαν το παρών στη λειτουργία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών,

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Υποψήφιος δήμαρχος –
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροΜε τους τευτλοπαραγωγούς συναντήθηκε η Μαρία Γκουγκουσκίδου – Συγκροτήθηκε συντονιστική – Αποφασίστηκαν κινητοποιήσεις
Επόμενο άρθροΗ Παιδαγωγική και Νηπτική Μυσταγωγία του Τριωδίου ~ «Της μετανοίας άνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)