Τα κορίτσια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης σημείωσαν άλλη μία επιτυχία κατακτώντας την 3η θέση στο σύνθετο ομαδικό την Δ’ Κατηγορία (Παγκορασίδες) ανάμεσα σε 20 συλλόγους στο 7ο Κύπελλο «Αίας Θερμαϊκού» στην Περαία Θεσ/νίκης και έδειξαν ότι είναι πανέτοιμα για το μεγάλο ραντεβού της Α΄φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή και ανέβηκαν στο βάθρο ήταν οι Άννα Καραμπατζάκη, Μαρήλια Πετροπούλου, Ελπίδα Παππού, Δέσποινα Σεφεριάδου και Έλενα Μπαφατάκη, ενώ οι προπονητές τους είναι οι Δημήτρης Μπαξεβανίδης, Ειρήνη Κουφάκη και Θεόδωρος Μπουτάκης.

Διαβάστε την ανάρτηση στην σελίδα του ΟΕΓΑ στο Facebook:

«Ο Ο.Ε.Γ.Α ”έτριξε τα δόντια του” για ακόμη μια φορά,στο 7ο Κύπελο “Αίας Θερμαϊκού”στην Περαία Θεσ/κης, πιστοποιώντας, ότι και η Επαρχία κάνει γυμναστική, παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης με τα πεπαλαιωμένα όργανα. 3η ΘΕΣΗ στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ στην Δ΄Κατηγορία (Παγκορασίδων), σε σύνολο 20 συλλόγων!!!!
Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΝΝΑ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΗΛΙΑ, ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ και ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΑ, αλλά και στους προπονητές τους ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ και ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ για την πολύ μεγάλη επιτυχία, παρά τον πολύ μεγάλο συναγωνισμό!
Όσοι ασχολούνται με το άθλημα γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μπει στην τριάδα του βάθρου μία ομάδα από την περιφέρεια και να “σπάσει” με την καλή έννοια την πρωτοκαθεδρεία των ομάδων της Θεσσαλονίκης!!
Η συνέχεια έπεται. Καλή επιτυχία στην Α΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη!!!!
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!!!
»

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

Προηγούμενο άρθροΠρωταθλήτρια Α’ Ομίλου, Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου η Νέα Χιλή και άνοδος στην Α’ Έβρου!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για το Κάστρο του Διδυμοτείχου στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης