Στο κατάμεστο Δημοτικό θέατρο της Αλεξανδρούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα ο ΟΦΘΑ !!!!

Ο ΟΦΘΑ καλωσόρισε το 2019 με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα 2 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης, όπου βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους αθλητές και αθλήτριες του ιστιοπλοϊκού και του κολυμβητικού τμήματος του Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, μεταξύ των οποίων ο Αναστάσιος Κούγκουλος ως καλύτερο Αθλητή στο αγώνισμα 50μ. πεταλούδας με χρόνο 25″79 και 657 βαθμούς και την Όλγα Στούρα ως καλύτερη αθλήτρια στο αγώνισμα 400μ. Μικτή Ατομική με επίδοση 5΄09″11 και 639 βαθμούς .

Ιδιαίτερη τιμή αποδόθηκε στον μέχρι πρότινος πρόεδρο και ιδρυτή του ΟΦΘΑ κ. Στέλιο Βαγενά με τη βράβευσή του για την πολυετή παρουσία και συνεισφορά στα δρώμενα του αθλητισμού.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο δημοτικό θέατρο αθλητές, γονείς και φίλοι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου , ο οποίος προπονεί πάνω από 400 αθλητές στην πόλη μας.

Τυχερή της βραδιάς η αθλήτρια του κολυμβητικού τμήματος Αθανασία Νεραντζάκη , η οποία κέρδισε το φλουρί της φετινής βασιλόπιτας. Της ευχόμαστε να είναι πάντοτε τυχερή στη ζωή της.

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας οικισμών και Αθλητισμού Γιάννη Βαταμίδη, τον πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ ΑΕ Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυριάκο Αετόπουλο, τον Δημοτικό σύμβουλο Αλεξανδρούπολης Σάββα Σεφεριάδη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη , καθώς επίσης τους γονείς, τους φίλους του Ομίλου και τους αθλητές του, για την παρουσία τους.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου
Επόμενο άρθροΣταύρος Κελέτσης: “Ας είναι το ’19 χρόνος πραγματικής αλλαγής!”