Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Στο Φανάρι Ροδόπης οι Τελικοί Κ 17 & Κ19 Regional Juniors beach...

Στο Φανάρι Ροδόπης οι Τελικοί Κ 17 & Κ19 Regional Juniors beach volley 2024

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2024 για την Α’ περιφέρεια, Κ17 (Παίδων – Κορασίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2008) & Κ19 (Εφήβων-Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2006), θα διεξαχθούν την Παρασκευή 12, το Σάββατο 13 & την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Beach Bar BAR LEFKO στο ΦΑΝΑΡΙ Κομοτηνής (Π.Ε. Ροδόπης).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ ΚΑΙ ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη K 19 ΕΟΠΕ & προκήρυξη K 17 ΕΟΠΕ).

Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο mail της Ένωσης: espethr.anm@gmail.com, ή στον Υπεύθυνο διοργάνωσης του τουρνουά (ΚΡΕΟΥΖΗΣ ΗΛΙΑΣ, experts_club@yahoo.com, κιν: 6932385515), υποβάλλοντας τις ομαδικέςδηλώσεις συμμετοχής τους, καθώς και τις Υπεύθυνες ΔηλώσειςΑθλητή/τριας, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 09 Ιουλίου 2024, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθούν τα «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προστεθεί μία ακόμη αγωνιστική ημέρα.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται (έχοντας μαζί τους την ατομική τους Κάρτα Υγείας) στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, Παρασκευή 12/7/2024 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί, μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών. Για τις ομάδες που δεν μεταφέρουν βαθμολογία από συμμετοχές τους σε εγκεκριμένα τουρνουά θα διεξαχθεί κλήρωση για την τοποθέτησή τους στο Κυρίως Ταμπλό.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό   των τελικών τουρνουά των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Κ17 (που θα διεξαχθεί στις 2-4 Αυγούστου 2024 στην Καλαμάτα – Kalamata Beach Volley) Κ19 (που θα διεξαχθεί 9-11 Αυγούστου 2024 στο SportCamp, Λουτράκι).

Exit mobile version