Συγχαρητήριο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης προς τους αθλητές του στίβου, Γ. Σιταρίδη και Αν. Καρακατσάνη

O Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους αθλητές στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Γιώργο Σιταρίδη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Εφήβων στο αγώνισμα 60μ. εμποδίων και Αναστασία Καρακατσάνη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Γυναικών στο αγώνισμα των 3.000 μέτρων αλλά και για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο ίδιο άθλημα.

Ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους χαρίζοντάς μας και άλλες επιτυχίες στο μέλλον κάνοντας το όνομα του Δήμου μας να ακούγεται πιο δυνατά και εκτός Ελλάδας αλλά και φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τον Κλασικό Αθλητισμό που τόσα έχει προσφέρει στα παιδιά και την κοινωνία της πόλης μας.

Ως Δήμος Αλεξανδρούπολης θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά και με υπομονή για τη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και τέλεσης αγώνων ώστε να παρέχουμε σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους ακόμη καλύτερες συνθήκες αθλητισμού.

Προηγούμενο άρθρο166.134 κιλά προϊόντων προέλευσης Τουρκίας δεσμεύτηκαν στους Κήπους το τελευταίο εξάμηνο
Επόμενο άρθροΔιάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα “Στρατηγική και ανθρώπινη Συνθήκη Σεβρών” στο Δημοτικό Θέατρο Φερών