Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (16-1-2017), στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα και τη Δράμα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης, Καβάλας και Δράμας, πέντε (5) ημεδαποί, ηλικίας 52, 46, 45, 29 και 22 ετών, και ένας 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ο 45χρονος, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 12 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι κατείχε 10 ναρκωτικά δισκία.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στη Δράμα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ο 46χρονος, διότι, τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2,5 γραμμαρίων.

Στην τέταρτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στην Καβάλα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ο 22χρονος, διότι κατείχε στην οικία του δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1,4 γραμμαρίων.

Στην πέμπτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 52χρονο, διότι, τον εντόπισαν να κατέχει μία (1) νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Τέλος, στην έκτη περίπτωση, χθες το βράδυ, στην Καβάλα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν τον 18χρονο υπήκοο Αλβανίας, διότι κατείχε μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 5,3 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Κομοτηνής, Καβάλας και Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΠαραμένει Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος ο αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης
Επόμενο άρθροO Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού (στην Ξάνθη)