Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν πριν από λίγο στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα σε σημείο που βρίσκεται δίπλα στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου στον κόμβο του χωριού Φυλακτό Σουφλίου και στην περιοχή Πεσάνη του χωριού Λευκίμμη.

Ειδοποιήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική από διερχόμενους οδηγούς για την πρώτη και έφτασαν επιτόπου δυνάμεις από το Σουφλί και το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φερών, αρχίζοντας τις προσπάθειες κατάσβεσης. Η φωτιά είναι σε εξέλιξη, αλλά θεωρείται ελεγχόμενη.

Παράλληλα, άλλη μια φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Πεσάνη του χωριού Λευκίμμη και πυροσβεστικές δυνάμεις κατευθύνονται και προς τα εκεί. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα στο νομό είναι δύσκολες, με τον κίνδυνο επικινδυνότητας για την εκδήλωση πυρκαγιάς να βρίσκεται στο… κόκκινο και συγκεκριμένα με δείκτη 4.

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες έχουμε συνεχόμενες πυρκαγιές στο νομό μας, κάτι που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τα αίτια και ποιοι ενδεχομένως να κρύβονται πίσω από αυτές.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΧατζηδάκης: Η κυβέρνηση είναι υπέρ της επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός, υπό τις εξής προϋποθέσεις…
Επόμενο άρθροΕπιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα απέστειλε ο Βουλευτής Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, με την οποία ζητά να συμπεριληφθεί η Σαμοθράκη στη λίστα με τα νησιά που απαλλάσσονται από την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ