Με τον βουλευτή Έβρου Σταύρο Κελέτση συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το σύνολο των λιμενικών της Θράκης.

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης, στα πλαίσια των προσπαθειών που έχει ξεκινήσει για να βρει λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί της Θράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον βουλευτή Έβρου κ. Σταύρο Κελέτση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το σύνολο του προσωπικού των Λιμενικών Αρχών που εκπροσωπεί η Ένωση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο πάγιο αίτημά μας για ίση μεταχείριση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης και του Α’ Λ/Τ Σαμοθράκης με τις υπόλοιπες Υπηρεσίες του Ανατολικού Αιγαίου που αντιμετωπίζουν εξίσου το προσφυγικό και μεταναστευτικό πρόβλημα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη συζήτηση για την υποστελέχωση του Α’ Λ/Τ Σαμοθράκης, την αύξηση της οργανικής δύναμης του Κ.Λ. Αλεξανδρούπολης, τους χώρους, τις συνθήκες προσωρινής κράτησης προσφύγων – μεταναστών και τη διαδικασία μεταγωγής τους.

Ο κ. Κελέτσης δήλωσε αρωγός σε όλες τις προσπάθειες της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θράκης και υποσχέθηκε ότι θα προωθήσει όλα τα θέματα που απασχολούν τους λιμενικούς στα αρμόδια Υπουργεία.

Προηγούμενο άρθροΟ Μενέλαος Μαλτέζος σχολιάζει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την επίσκεψη του Πάνου Σκουρλέτη στην περιοχή μας
Επόμενο άρθροΗ γλώσσα μας, είναι ο πολιτισμός μας. Να τη διατηρήσουμε ακέραιη (γράφει η Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά)