Συνάντηση Βασίλη Τσολακίδη  με  Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης
“Με λουκέτα στην αγορά του Έβρου και ανεργία δεν έρχεται η ανάπτυξη…”

 Σήμερα  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης κ.Κασαπίδης Βασίλης καθώς και μέλη της διοίκησης κ.Γιάκατης Θεόδωρος, κ.Ξανθίδης Αλέξανδρος . συναντήθηκαν με τον υποψήφιο βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βασίλη Τσολακίδη μετά από πρωτοβουλία του κ Τσολακίδη.

 Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν σε θερμό κλίμα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας καθώς και ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της Αλεξανδρούπολης αλλά και του συνόλου της επιχειρηματικότητας
.Εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη συνεχιζόμενη άνοδο των τιμών σε ενέργεια, πρώτες ύλες και μεταφορές την χαμηλή αγοραστική δύναμη των πολιτών αλλά και για τις μεγάλες καθυστερήσεις κατά την είσοδο τουριστών από τα τελωνεία του Εβρου .
Ο προεδρος του συλλόγου κ Κασαπίδης  επισήμανε ότι οι αυξήσεις τρώνε το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών και δημιουργούν ανησυχία στον εμπορικό κόσμο και στους εργαζόμενους.  Επισήμανε επίσης ότι ο εμπορικός κλάδος έχει κάνει τις μικρότερες αυξήσεις στην αγορά και εχει προχωρήσει  σε τεκμηριωμένες προτάσεις διεκδικώντας παρεμβάσεις που  αντιμετωπίζουν το εκρηκτικό μείγμα που δημιουργεί ο συνδυασμός μειωμένων πωλήσεων και αυξημένου κόστους λειτουργίας, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο κΤσολακίδης ζήτησε ο ίδιος  την συνάντηση  με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης  μετά και από την καθημερινή εικόνα που αντικρύζουν οι πολίτες με τα λουκέτα επιχειρήσεων στην αγορά και την αύξηση των ανέργων στον Έβρο τα τελευταία χρόνια.

Ανάλογες συναντήσεις  θα έχει ο κΤσολακίδης και με αλλους Εμπορικούς συλλόγους του Έβρου ώστε με την καταγραφή των προβλημάτων  να γίνουν από τον ίδιο ολοκληρωμένες προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων των εμπόρων.

Τελος αναρωτήθηκε ο κ Τσολακίδης  “ως πότε ο ισχυρότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας θα «βάζει πλάτη» στα δύσκολα;”

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Μέλλος: “Με καλό καιρό την Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή της Θράκης”
Επόμενο άρθροΗ Κοινωνική Πρόνοια των Παθών και των συμφερόντων (γράφει η Μαρία Ι. Γιαλαμά)