Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Έβρου  ΝΔ κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψης μου στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον προηγούμενο Μάρτιο, για το ζήτημα των εργαζομένων της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη», τον επισκέφθηκα εκ νέου σήμερα συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Έβρου, Δημήτρη Κελεμίδη, τον Αντιπρόεδρο αυτής και Πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, Στάθη Ασπιώτη και τον εκπρόσωπο των πρώην εργαζομένων της αλλαντοβιομηχανίας, Κώστα Τσοκαναρίδη.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήσαμε με τον Υπουργό το ζήτημα της παράτασης του προγράμματος των πρώην εργαζομένων της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη» ως ωφελουμένων ειδικών προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας που λήγει στις 31/12/2021.

Αναλύσαμε διεξοδικά στον Υπουργό τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η παράταση των προγραμμάτων αυτών, όπως επίσης και την ανάγκη να αρθούν οι όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να εξασφαλιστεί η έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων υποχρεώσεων.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, άμεσα το ζήτημα και εντός των ερχόμενων 15 ημερών να παρουσιάσει το πλήρες σχέδιο του για το μέλλον του προγράμματος.

Προηγούμενο άρθροΣτο φυσικό του περιβάλλον επέστρεψε ο νεαρός Μαυρόγυπας
Επόμενο άρθρο«21 τραγούδια για το 21» – Επετειακή συναυλία στο Μουσείο Μετάξης