Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Συνάντηση Δημάρχου Διδυμοτείχου με τον βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καΐσα για τη...

Συνάντηση Δημάρχου Διδυμοτείχου με τον βουλευτή Έβρου ΣΥΡΙΖΑ Γ. Καΐσα για τη συνέχιση λειτουργίας της νοσηλευτικής Διδυμοτείχου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες 28-01-2019 στο Δημαρχείο Διδυμοτειχου, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου κ. Π. Πατσουρίδη με τον Βουλευτή Ν. Έβρου ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Καΐσαμε θέμα τη συνέχιση της λειτουργίας του Τ.Ε.Ι. Διδ/χου. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, η Πρόεδρος του Δ. Σ., η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδροι των Σωματείων και Φορέων της πόλης.

Στο πέρας της συζήτησης ο κ. Καΐσας δήλωσε ότι συνυπογράφει το ομόφωνο ψήφισμα που εξέδωσε το Δ.Σ. Δήμου Διδ/χου υπέρ της συνέχισης λειτουργίας της Νοσηλευτικής Σχολής Διδ/χου.

  • Ίδρυση Νοσηλευτικής Σχολής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.) με έδρα το Διδυμότειχο.
  • Ίδρυση νέου παρεμφερούς Τμήματος στο Διδυμότειχο.
  • Έως ότου αναβαθμιστεί η Σχολή Νοσηλευτικής από Τ.Ε. σε Π.Ε. να παραμείνει σε λειτουργία η Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου και να συνεχίσει να δέχεται σπουδαστές.

Ο κ. Καΐσας δεσμεύτηκε να κλείσει σύντομα συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου για το ίδιο θέμα.

Exit mobile version