Στην Ορεστιάδα στις 8/10/2020, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ορεστιάδας κ.κ. Παπανδρέου Αθανάσιο , Καζαλτζή Χρήστο, Σιανκούρη Παναγιώτη και Ζαλουφλή Κωνσταντίνο ( απούσα η κα Γκουγκουσκίδου Μαρία λόγω προγραμματισμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καθορισμός των πυλώνων ανάπτυξης του Δήμου Ορεστιάδας και η υποβολή συγκεκριμένων και υλοποιήσιμων  προτάσεων προς τη διακομματική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων για την ανάπτυξη της Θράκης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με απόλυτη ειλικρίνεια και διάθεση συναίνεσης για την εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου, το οποίο θα τεθεί άμεσα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο θα λάβει και την απόφαση για τη τελική μορφή του.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας

Μαυρίδης Βασίλειος

Προηγούμενο άρθρο“Οι 2 καλύβες του “Χότζα” Ερντογάν στον Ελληνισμό, με την Ελλάδα, να συνεχίζει να φιλά, όπως ο Ιούδας” (Γράφει ο Χρήστος Κηπουρός)
Επόμενο άρθροΥΠΕΣ: 380 εκατ. ευρώ στους Δήμους μέσω «Αντώνη Τρίτση» για περιβάλλον, αθλητικές εγκαταστάσεις, πρόσβαση ΑμΕΑ σε παραλίες και ηλεκτροκίνηση