Την Τρίτη 27/8 είχα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αθανάσιο Ζησίδη.

Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης καθώς και το Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.

Επικαιροποιήθηκαν θέματα αστυνόμευσης του Θρακικού πελάγους & του Β/Α Αιγαίου που έχουν αναδειχθεί κατ’επανάληψιν μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο!

Τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα παραβιάζονται εν ψυχρώ από τη γειτονική Χώρα, τα δε αλιευτικά μας πεδία ερημοποιούνται από τους τούρκους ψαράδες τους οποίους προστατεύουν τα σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής!!

Τα θαλάσσια σύνορα της Πατρίδας μας στην ίδια περιοχή επίσης παραβιάζονται χυδαία & μαζικά από οικονομικούς μετανάστες με ‘χρυσόσκονη’ προσφύγων πολέμου, που στη συνέχεια παράνομα προωθούνται με πρώτο σταθμό την Αθήνα & δεύτερο σταθμό χώρες της ΕΕ από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα.

Επίσης η κουβέντα περιεστράφηκε & σε ζητήματα ακτοπλοϊκών συνδέσεων & της εξυπηρέτησης της Σαμοθράκης καθώς κλπ άλλων νήσων του Β/Α Αιγαίου.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα εκκρεμή θέματα του ανθρώπινου δυναμικού & των κτιριακών υποδομών καθώς & των πλωτών περιπολικών των Λιμενικών Αρχών του Θρακικού πελάγους … τα οποία & θα κοινοποιηθούν στο αρμόδιο Υπουργείο προκειμένου να γίνουν προσεχώς οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Προηγούμενο άρθροΑθανάσιος Βίτσας: “Δεν πρέπει να κλείσει το Νηπιαγωγείο Λακκώματος”
Επόμενο άρθροTον Άγιο Φανούριο τίμησαν στην Αλεξανδρούπολη , με εκατοντάδες φανουρόπιτες