Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ναϊτίδης:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήσαμε με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών  κ. Γεωργιο Παντελιδη και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την βελτίωση των συνθηκών και την καλύτερη οργάνωση του χώρου διεξαγωγής του πανηγυριού της Αγίας Μαρίνας στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου.

Συγκεκριμένα:

  • θα επανασχεδιαστεί ο χώρος ανάπτυξης των πλανόδιων υπαίθριων μικροπωλητών με σκοπό να υπάρχει άρτια οργάνωση και η δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστική, αστυνομία),
  • θα τοποθετηθούν χημικές τουαλέτες,
  • θα υπάρχει ασφάλεια στο χώρο των μικροπωλητών όλο το είκοσι τετράωρο καθώς και ενδελεχής έλεγχος στις άδειες αυτών

Τέλος σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χρήστο Ζιώγα θα οργανώσουμε σημεία ανακύκλωσης με την τοποθέτηση μπλε κάδων.

Με τις παρεμβάσεις μας αυτές θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τον χώρο για να μην επαναληφθούν οι άσχημες εικόνες των τελευταίων ετών, θέλοντας να κάνουμε το ιστορικό αυτό πανηγύρι της Αγίας Μαρίνας, ένα πανηγύρι οργανωμένο και ευχάριστω για όλους μας τους επισκέπτες.

Προηγούμενο άρθροΣεμιναριο για την διαχείριση κόκκινων δανείων και φορολογικών οφειλών , στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Να επιστραφεί στην Αλεξανδρούπολη… ο πρώτος μηχανισμός του Φάρου της Αλεξανδρούπολης”