Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή συνάντηση αντιπροσωπείας από μέλη των ΠΕ της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ από τους Νομούς της Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θράκης. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι το θέμα των επικείμενων πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και γενικότερα λαϊκής περιουσίας, που πρόκειται σύντομα να ξεκινήσουν και στην περιοχή μας.

Τη συνάντηση με το συνδικαλιστικό όργανο των συμβολαιογράφων επεδίωξε η οργάνωση μας προκειμένου αφ’ ενός να ανταλλάξουμε απόψεις για τις νομικές αλλά και ευρύτερα πολιτικές και κοινωνικές πλευρές του προβλήματος, αφ’ ετέρου να ζητήσουμε τον αναγκαίο συντονισμό με τον κλάδο των συμβολαιογράφων ώστε με την επίδειξη της αναγκαίας ευαισθησίας να μην οδηγηθούμε στην εκποίηση της λαϊκής περιουσίας και ιδιαίτερα της α΄ κατοικίας προς όφελος των τραπεζών και των κάθε λογής ξένων και ντόπιων κερδοσκόπων.

Η πρωτοβουλία αυτής της συνάντησης αποτελεί συνέχεια της αντίστοιχης με τον Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας όπου εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη των δικηγόρων σε κάθε νόμιμη νομική και κινηματική πρωτοβουλία των πολιτών για την αποτροπή των παραπάνω σχεδίων.

Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη

Π.Ε. ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροΜίκης Θεοδωράκης: “Μίλησαν οι Έλληνες ΕΝΩΜΕΝΟΙ – Δημοψήφισμα… αν θέλουν να αλλάξουν το όνομα”
Επόμενο άρθροΘεοφάνης Μαλκίδης: “Καμία ονομασία δεν θα γίνει αποδεχτή για τα Σκόπια… αν δεν είναι σύμφωνος ο Ελληνικός λαός”