Νέοι, παλιοί παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και σε πολύ καλό κλίμα συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας, η διοίκηση καλοσώρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια του Εθνικού και στα πλαίσια αυτής της συνάντησης και κουβέντας ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Γεωργιάδης είπε:

«Ο καθένας μας έχει το δικό του ξεκάθαρο και διακριτό ρόλο εντός του ΔΣ. Θα μαστε κοντά σας, θα είμαστε συνεπείς απέναντί σας στις υποχρεώσεις μας. Ζητώ και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνετε, να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για την φανέλα που γράφει Εθνικός. Θα είμαι εγώ και οι συνεργάτες μου, δίπλα σας στις καλές αλλά περισσότερο στις δύσκολες στιγμές».

Με τη σειρά του ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν, ικανότητες υπάρχουν , όπως επίσης και μεγαλύτερη όρεξη από όλους για δουλειά στο γήπεδο».

Στην συνάντηση βρέθηκε και ο πρώην άσος της ομάδας του Έβρου Νίκολα Μιγιαήλοβιτς ο οποίος βρίσκεται για λίγες μέρες στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε φωτογραφίες:

ethnikos-volley-dioikisi-paiktes1 ethnikos-volley-dioikisi-paiktes2 ethnikos-volley-dioikisi-paiktes3 ethnikos-volley-dioikisi-paiktes4 ethnikos-volley-dioikisi-paiktes5 ethnikos-volley-dioikisi-paiktes6

Πηγή κειμένου & Φωτογραφιών: Facebook Εθνικού

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΜε Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντ. Ζάγκρεμπ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός
Επόμενο άρθροΧιλιάδες πιστοί συνόδευσαν την Παναγία Πορταΐτισσα στο Άγιον Όρος (ΦΩΤΟ)