Στα πλαίσια του κύκλου των συναντήσεων που πραγματοποιεί η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου, ώστε να ενημερώσει τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης και Διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. ΖΑΜΠΟΥΚΗ Ιωάννη.

Στη συνάντηση αυτή είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, να τον συγχαρούμε για την εκλογή του και να του αναλύσουμε τα σημαντικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Υπηρεσίες του Νομού μας, λόγω των ελλείψεων σε ανθρωπινό δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με το μεταναστευτικό, με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές και την πίεση που δέχεται η τοπική κοινωνία. Κοινή διαπίστωση ήταν, ότι η παρουσία της Αστυνομίας επιβάλλετε να είναι έκδηλη στους συμπολίτες μας, ώστε να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την διαβεβαίωση του κ. Δημάρχου ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής θα βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων που υπηρετούν στον τόπο μας. Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνεχίζει, στο δρόμο της Ενημέρωσης και της Ενότητας

Προηγούμενο άρθροO Υπουργός Εθνικής Άμυνας στον Έβρο
Επόμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο τέως Μουφτής Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή