Στα πλαίσια των προγραμματισμών συναντήσεων με τους Δημάρχους του Ν. Έβρου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Ορεστιάδας κ.ΜΑΥΡΙΔΗ Βασίλειο. Στη συνάντηση, διάρκειας περίπου δύο ωρών, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση , σε εγκάρδιο κλίμα.

Συζητήσαμε για όλα τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νομού μας, λόγω των ελλείψεων σε ανθρωπινό δυναμικό, σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και σε κτιριακές υποδομές. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, που αφορούν τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές , την πίεση που δέχεται η τοπική κοινωνία, καθώς έχουν λάβει ανησυχητικές διαστάσεις. Καταλήξαμε στην κοινή διαπίστωση, ότι οι επικείμενες προσλήψεις νέων Συνοριακών Φυλάκων θα τονώσουν τόσο το αίσθημα ασφάλειας όσο και την οικονομία της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Δήμαρχος Ορεστιάδας διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής θα βρίσκεται διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των Συναδέλφων, που υπηρετούν στο τόπο μας. Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου συνεχίζει, στο δρόμο της Ενημέρωσης και της Ενότητας.

Προηγούμενο άρθροΗ ποιητική συλλογή “ΓΡΙΜΟΡΙΟ” του Χρήστου Δούκα παρουσιάστηκε στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΟ Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως επισκέφθηκε την Κανονιοφόρο “ΚΑΣΟΣ”