Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Χατζηκωνσταντίνου και την Διοίκηση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης (ΝΟΑ) πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης ενημερώθηκε για τις υποδομές και τις δραστηριότητες του Ομίλου καθώς και για τους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει, όπως η NOA Regatta και ο ΟΡΦΕΑΣ που προβάλλουν την Αλεξανδρούπολη διεθνώς με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο αθλητικά όσο και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας.

O κ. Χατζηκωνσταντίνου ανέφερε ότι η επιτυχημένη πορεία του ΝΟΑ, η ναυτική παράδοση της Αλεξανδρούπολης και οι άριστες συνθήκες (κυματισμού & ανέμων) της περιοχής μας, επιβάλλουν την δημιουργία ενός σύγχρονου ναυταθλητικού κέντρου με αυτονόητα πολλαπλά οφέλη για το σύνολο της πόλης.

Ο Γιάννης Ζαμπούκης δήλωσε: “Ο Ν.Ο.Α είναι ταυτισμένος με την ιστορία της πόλης και την σχέση της με την θάλασσα και το υγρό στοιχείο.  Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση τους γονείς και τους αθλητές  που καλλιεργούν τον ναυταθλητισμο σε υψηλό – πρωταγωνιστικό επίπεδο στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.”

Προηγούμενο άρθροΝίκη Κεραμέως : “Οι αλλαγές που προωθούνται στο Διεθνές Πανεπιστήμιο, στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, όπως και σε άλλα ιδρύματα, χωρίς επεξεργασία και μακρόπνοη στόχευση, δεν πρόκειται να υλοποιηθούν από την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”
Επόμενο άρθροΜε επιτυχία Ολοκληρώθηκε η Ενημερωτική εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου