Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες έχουν αναπτυχθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του κλάδου καφέ εστίασης, δημιουργήθηκαν πλέον οι συνθήκες για να εστιάσουμε από κοινού σε όλα εκείνα τα οποία πρέπει να διαμορφώσουμε και να διορθώσουμε ώστε η 6η κατά σειρά «Γιορτή Κρασιού 2018» να λάβει χώρα επ’ ωφελεία του λαού της Αλεξανδρούπολης, των επισκεπτών της αλλά και των καταστηματαρχών του ανωτέρω κλάδου.

Κατόπιν τούτου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος της Τ.Ι.Ε.Δ.Α., κ. Τριαντάφυλλος Αρβανιτίδης καλούν το Δ.Σ. του ανωτέρω κλάδου, στο πλαίσιο της ήδη καθορισμένης τακτικής συνάντησής τους που λαμβάνει χώρα του τελευταίους μήνες, προκειμένου καλόπιστα να επανακαθορίσουν τους όρους διεξαγωγής της Γιορτής Κρασιού και να θεμελιώσουν τη θεσμική της υπόσταση.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τρίτη 8 Αυγούστου 2017 στις 10.30 π.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, 2ος όροφος).

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησαν οι δηλώσεις ιδιωτικών βοσκοτόπων στα διαχειριστικά σχέδια βόσκησης
Επόμενο άρθροΧριστόδουλος Τοψίδης: “Θέλησαν να συκοφαντήσουν το Επιμελητήριο Έβρου όσοι είπαν ότι κόντεψε να μην γίνει η Γιορτή Κρασιού”