Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, ο Κυβερνήτης Ελλάδος των AHEPA, κ. Βασίλειος Πετκίδης συνοδευόμενος από τον Αντικυβερνήτη, κ. Ευστάθιο Κεφαλίδη, τον νυν Πρόεδρο των AHEPA Αλεξανδρούπολης, κ. Ανέστη Αδαλάκη και τον πρώην Πρόεδρο των AHEPA Αλεξανδρούπολης, κ. Απόστολο Κυριακίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε από τον κ. Πετκίδη μία σύντομη ανασκόπηση της ιστορικής διαδρομής της οργάνωσης των AHEPA και παρουσίαση της σημερινής της δράσης  σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση γύρω από θέματα που αφορούν τη γεωστρατηγική θέση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και ζητήθηκε από τον Κυβερνήτη των AHEPA να ασκηθεί πίεση προς την Αμερικανική Κυβέρνηση ώστε να επιταχυνθούν και να διευρυνθούν οι επενδυτικές και στρατηγικές δραστηριότητες στην περιοχή μας, κυρίως μετά την εκδήλωση του άμεσου και ισχυρού ενδιαφέροντος, όπως αυτό εκφράστηκε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη.

Με τη σειρά του ο κ. Πετκίδης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι σε συνεργασία με τα στελέχη των AHEPA στην περιοχή μας αλλά και με τις δυνατότητες που του δίνει το αξίωμά του θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προς την κατεύθυνση αυτή.

Προηγούμενο άρθροΟ Αντιπεριφερειάρχης Έβρου ευχαρίστησε το πλήρωμα του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που προσέφερε τις υπηρεσίες του στην περιοχή κατά τη φετινή αντιπυρική περίοδο
Επόμενο άρθροΝέοι Γιατροί: Στο ένα χέρι το πτυχίο, στο άλλο το διαβατήριο