Συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Έβρου, κα Ευγενία Ανανιάδου και τα μέλη του Δ.Σ., κ.κ. Κωνσταντίνο Μιχαλίτση, Μαρίνα Κιορογλαννίδου, Χρήστο Κριτού και Ευάγγελο Μαυρομάτη, είχε σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης.

Η πρόεδρος ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα που απασχολούν τους τριτέκνους με κυρίαρχο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ένταξη των τριτέκνων στις Κοιν. Συμπράξεις των ΤΕΒΑ για διανομή φρούτων και η παροχή ειδικών εκπτώσεων στην παραλία του ΕΟΤ και στα ιαματικά λουτρά Τραϊανούπολης.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του διαβεβαίωσε τους παραβρισκόμενους ότι θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες τόσο με τον Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού, κ. Αντώνιο Βαμβακερό όσο και με τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ, κ. Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη και τους ενημέρωσε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με την υπ’ αριθμ. 65/2017 απόφαση έχει ήδη αποφανθεί για τους τριτέκνους τη μείωση κατά 50%  των δημοτικών τελών στα τέλη καθαριότητας και φωτισμού καθώς και των τελών της ΔΕΥΑΑ με εισοδηματικά κριτήρια.

 

Προηγούμενο άρθροΕπιχειρησιακή Εκπαίδευση Δ΄ Σώματος Στρατού
Επόμενο άρθροΗ ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ για τη δημιουργία διοδίων στη Μέστη