Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Τσιρώνης και ο Υπουργός παρά τω Πρωθυπουργό, κ. Τέρενς Κουίκ συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησαν στο νομό Έβρου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού Έβρου κα Ν. Γκαρά, κ. Γ. Καΐσας, κ. Δ. Ρίζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, κ. Δ. Πέτροβιτς, ο Αντιδήμαρχος Τραϊανουπόλεως, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Ι. Φαλέκας και ο εκπρόσωπος της ΔΙΑΑΜΑΘ, κ. Γ. Βογιατζής.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα χρυσορυχεία και η τροποποίηση του μεταλλευτικού κώδικα, οι επενδύσεις στο υγροποιημένο φυσικό αέριο και τα αντισταθμιστικά οφέλη, η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Αλεξανδρούπολης και γενικότερα ο τοπικός, περιφερειακός και εθνικός σχεδιασμός διαχείρισης απορριμμάτων καθώς και θέματα που αφορούν στον ενεργειακό τομέα και τη γεωθερμία και επηρεάζουν άμεσα την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΝέα δελτία ταυτότητας υπό την πίεση ΗΠΑ, Ε.Ε.
Επόμενο άρθροΛαϊκής Συσπείρωσης Ορεστιάδας: ”Χωρίς απολύτως κανένα θετικό αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους και την περιοχή μας ήταν και η επίσκεψη των Υπουργών”