Στις 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. το Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης κ. ΚΑΡΤΑΛΗ Παναγιώτη.

Στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή, ευχηθήκαμε καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης καθώς και για τις χρόνιες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή των υπηρεσιών. Προβλήματα τα οποία οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την εφαρμογή του σχεδίου «ΠΕΡΣΕΑΣ». Αναφερθήκαμε ειδικότερα στις συνθήκες εργασίας και τον τρόπο βελτίωσης αυτών, καθώς και στην πιστή εφαρμογή όλων των Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν το χρόνο εργασίας αλλά και τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής των συναδέλφων μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, καθότι προϋπήρχε μέλος της Αστυνομικής οικογένειας της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης και ενεργός συνδικαλιστής, ήταν ήδη κατατοπισμένος για όλα τα ζητήματα και αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας, μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι εγγυητής στα ζητήματα που άπτονται τις αρμοδιότητάς του και αρωγός των αιτημάτων μας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με αμφότερες διαβεβαιώσεις για συνεχή και αδιάλειπτη συνεργασία.

Προηγούμενο άρθροΑναστολή κυκλοφορίας ορισμένων δρομολογίων παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Επόμενο άρθροΣτα ύψη εκτοξεύονται οι τιμές των διοδίων από το νέο έτος