Επίσκεψη στα γραφεία του ΚΤΕΛ Ν. Έβρου Α.Ε.  πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη  Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης. Στην συνάντηση  με τον Πρόεδρο κ.Σταμάτη Ντούμπα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  συμμετείχαν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος ,οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι   Δούκας Φραγκούλης , Κώστας  Πετρίδης , Χρήστος  Μπετσίδης  , Βαγγέλης Ζιούτης ,Βαγγέλης Γουμενίδης   και Σμαρώ Βαλαβανίδου.

Ενημερωθήκαμε για τον στόλο της Εταιρείας, τα δρομολόγια της, την δυναμική της, το πλήθος του κόσμου που εμπιστεύεται τις μετακινήσεις του με τα ΚΤΕΛ ,την ευαισθησία που δείχνει στο θέμα των αφίξεων – αναχωρήσεων από την οδό Βενιζέλου με το πρόγραμμα των δρομολογίων του για την λιγότερη δυνατή κυκλοφοριακή φόρτιση της περιοχής.

Μιλήσαμε για τις μελλοντικές ανάγκες της Εταιρείας, τις προϋποθέσεις για νέο κτίριο και τις προδιαγραφές του ,προκειμένου να παρέχει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες.

Μάθαμε λεπτομερώς για τη ¨χρήση¨ του  ΚΤΕΛ ως πιόνι σε σκακιέρα ,με τις παλινωδίες στο θέμα της μετεγκατάστασης του ,που με μεγάλη ευκολία “θυσιάζεται”.

   Λάβαμε γνώση για την πιθανή μετακίνηση του ΚΤΕΛ στο χώρο του “Γαλλικού Σταθμού”  στο πλαίσιο “αποσυμφόρησης” του εμπορικού κέντρου της πόλης. Παρακολουθούμε με προσοχή τις μελέτες που δημοσιεύονται και αφορούν την μετακίνηση του ΚΤΕΛ και εκφράσαμε τις απόψεις μας για τον χώρο του “Γαλλικού Σταθμού” .

Μετά το τέλος της επίσκεψης ο Δημήτρης Λαζόπουλος τόνισε την επιτακτική ανάγκη μετακίνησης  του Σταθμού του ΚΤΕΛ   στο  συντομότερο κατά το δυνατόν χρονικά διάστημα , με τρόπο που θα διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της εταιρείας και η εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια εκλογικού κέντρου της παράταξης “Πόλη & Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη
Επόμενο άρθροΆδεια παραγωγής έδωσε η ΡΑΕ για τη μονάδα αερίου 662 MW που σχεδιάζει ο Όμιλος Κοπελούζου , στην Αλεξανδρούπολη