Συνελήφθησαν χθες (21-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές, ένας 23χρονος υπήκοος Τουρκίας και ένας 38χρονος υπήκοος FYROM , οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες. Δώδεκα (12) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και τέσσερις (4) υπήκοοι Ινδίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα δεκαέξι (16) μη νόμιμους μετανάστες .

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Τυχερού – Φερών ο 23χρονος, οδηγός του παραπάνω οχήματος, δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην Εγνατία Οδό, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπίστωσαν ότι μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τους μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθησαν 2 διακινητές που έφερναν 16 μη νόμιμους μετανάστες

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικη εγκύκλιος Μητροπολίτου Ἀλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΜε συμμετοχή της GasLog το έργο σταθμού LNG Αλεξανδρούπολης