Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών στο νομό Έβρου

Συνελήφθησαν χθες (27-1-2017), το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, ο 33χρονος, διότι κατείχε 40 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο Διδυμότειχο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 12,3 γραμμαρίων.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Προηγούμενο άρθροΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΜΙΑΣ ΔΙΚΗΣ. Η συμβολική σημασία της για την Θράκη μας (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)
Επόμενο άρθροΑπαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων το Σάββατο 28-1-2017 στο γήπεδο XANTHI FC ARENA