Συνελήφθησαν 3 άτομα κατηγορούμενα για εισαγωγή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση

Κατασχέθηκαν 65,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 μαχαίρι

Συνελήφθησαν χθες (17-7-2017) το μεσημέρι, στον κόμβο Αμφιτρίτης της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) αλλοδαποί, ένας 31χρονος υπήκοος Αυστρίας, ένας 27χρονος υπήκοος Τουρκίας και μία 23χρονη υπήκοος Γερμανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν οι δράστες, βρέθηκαν έξι (6) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 65,4 γραμμαρίων, τις οποίες όπως προέκυψε εισήγαγαν οι τρεις δράστες από την Αυστρία στη χώρα μας.

Επιπλέον, στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 20 εκατοστών.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, το μαχαίρι, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΓιώργος Κουκουράβας: “Αναστέλλεται πλέον η πεζοδρόμηση της οδού Αθανασίου Διάκου… Η οδός Κύπρου δεν θα ανοίξει… θα γίνει κανονικός πεζόδρομος”
Επόμενο άρθροΠαρασκευάς Πατσουρίδης: “Εκφράζω στον Χρήστο Τοκαμάνη την ειλικρινή, ουσιαστική και ανθρώπινη συμπαράστασή μου”