Συνελήφθη σήμερα (10-5-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 57χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες. Οκτώ (8) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν, τέσσερις (4) υπήκοοι Μπανγκλαντές και ένας (1) υπήκοος Ινδίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 57χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες κυκλοφορίας και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατρείς (13) μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε αποκρύψει τους διακινούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην καρότσα του οχήματος, η οποία ήταν έμφορτη με ξύλινες παλέτες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΣτον Πόρο έκανε την εμφάνισή του ένας Λευκοπελαργός που δακτυλιώθηκε στις 27 Ιουνίου του 2013 στο Μπακς- Κισκούν της Ουγγαρίας
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Έντονες διαμαρτυρίες από τους γαλακτοπαραγωγούς του Έβρου – Εξαιρέθηκαν από την κρατική επιχορήγηση”