Μεγάλες “δόξες” περνάει η Ν.Ε της ΝΟΔΕ της Ν.Δ και πολλά  στελέχη της μετά τον χαρακτηρισμό του νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε “Αγονο τυπου Α “ ….Μια εβδομάδα πανηγυρίζουν για το μεγάλο επίτευγμα, τους κατανοούμε, η Ν.Δ δεν έχει να επιδείξει καμιά συνεισφορά στην ανάπτυξη του Έβρου .Το μόνο που μπορούμε να θυμηθούμε είναι το  κλείσιμο σχολών, το κλείσιμο  υπηρεσιών και γενικά την αποψίλωση της ενδοχώρας του νομού.

Βεβαίως δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια που η κυβέρνηση τους, με υπουργό υγείας τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ήθελε να κλείσει το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, δεν πρόλαβε βέβαια να το κάνει, αλλά πρόλαβε να το συνενώσει με αυτό της Αλεξανδρούπολης και όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ  αποφάσισε την αυτονόμηση του , τότε αρνήθηκαν να το ψηφίσουν !!!!

Σίγουρα είναι θετικός ο χαρακτηρισμός, αλλά δεν  θα  έχει καμιά σημασία εάν δεν προκηρυχθούν θέσεις, κάτι που η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν θέλει αφού έχει άλλες προτεραιότητες.

Είναι  το ίδιο κόμμα, που στην προηγούμενη κυβερνητική του  θητεία, πολέμησε λυσσαλέα το ΕΣΥ,  είναι το ίδιο  πολιτικό προσωπικό που σχεδίαζε  ΣΔΙΤ για τα δημόσια νοσοκομεία . Ο Κορωνοϊός βέβαια κατέρριψε  το νεοφιλελευθερο αφήγημα τους, που θέλει τα πάντα στου ιδιώτες, αλλά δεν πτοούνται, προσπαθούν να ικανοποιήσουν φίλους τους κλινικάρχες, να περάσουν από το “παράθυρο” υπηρεσίες σε ιδιώτες.

Τα στελέχη της Ν.Ε της ΝΟΔΕ Έβρου, όταν σταματήσουν τους πανηγυρισμούς για το μεγάλο επίτευγμα  του κ. Μητσοτάκη, που αγαπάει πολύ τον Έβρο, ας ψαξουν να βρουν  ποιό σημαντικό έργο  έχει να επιδείξει το κόμμα τους σε αυτόν τον τόπο.

Προηγούμενο άρθροΠανδημία 2020: Οι ορατοί και αόρατοι εχθροί μας στη μάχη για την ζωή μας, για την υγεία για όλους
Επόμενο άρθροΜετά το Πάσχα ξεκινά η εκβάθυνση του λιμένα Καμαριώτισσας Σαμοθράκης και η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων του λιμανιού των Θέρμων