ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ

Η επίσκεψη του Π.Σκουρλέτη επαναβεβαίωσε τη σταθερή αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην καταστροφική «επένδυση » των χρυσωρυχείων στην Θράκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερά εναντίον της καταστροφικής «επένδυσης» των χρυσωρυχείων στην Θράκη , κάτι που επαναβεβαιώθηκε με την επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη στην περιοχή μας.

Στις συναντήσεις με τους φορείς του τόπου μας, ο Πάνος Σκουρλέτης επανέλαβε την θέση του κόμματος η οποία είναι αρνητική .

Βεβαίως στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ , το θέμα χρυσός δεν υπήρχε , αυτό άνοιξε μετά από 4.5 χρόνια και πάλι, από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη .

Από τις συναντήσεις του γραμματέα και των στελεχών της Ν.Ε Έβρου διαπιστώθηκε η αποφασιστικότητα όλων των φορέων του Έβρου στην αντίθεση κάθε προοπτικής να προχωρήσουν τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των Χρυσοθήρων .

Εντύπωση προκαλεί σίγουρα η στάση της ΝΟΔΕ Έβρου και των κυβερνητικών βουλευτών, οι οποίοι συνεχίζουν να σιωπούν σε μια καταστροφική για τον τόπο μας προοπτική .

Η επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ,συμπεριέλαβε και το καλωσόρισμα των νέων μελών στη συνέλευση της Δευτέρας 30-9-19, τα οποία έχουν εγγραφεί στο κόμμα το τελευταίο διάστημα .

Καλούμε τους φίλους και στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να εγγραφούν στο κόμμα είτε δια μέσω της πλατφόρμας (https://www.syriza.gr/page/gine-melos.html ) είτε με προσωπική επαφή στις κατά τόπους Οργανώσεις Μελών (Ο.Μ.)

Προηγούμενο άρθροΜια προσφορά ζωής από τον Όμιλο Κοπελούζου στη Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΆψογη επιχειρησιακή διεξαγωγή της άσκησης «Αίσιος Οιωνός», στο πεδίο βολής Ψηλός Στάλος