Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και θέλοντας να σταματήσω όλη αυτή την παραφιλολογία γύρω από το θέμα αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής:

Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το μεγάλο και συγκινητικό σας ενδιαφέρον, την καθημερινή αγωνία σας και την στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Η θέση του Αντιπροέδρου, που τοποθετήθηκα με την σύμφωνη γνώμη του συνόλου των Δημοτικών Συμβούλων της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και αντικαταστάθηκα με απόφαση της Προέδρου, είναι μια θέση καθαρά τιμητική και ο μοναδικός ρόλος είναι να αντικαθιστά την “Πρόεδρο” σε περίπτωση απουσίας της.

Τίποτα δεν μπορεί να με αλλάξει και να με σταματήσει στην καθημερινή προσφορά στον Δήμο μου και στον οικισμό μου. Θα συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον να είμαι δίπλα σας, πρωτεργάτης σε κάθε τι καλό για το τόπο μας και το μέλλον των παιδιών μας, με ειλικρινή λόγο και αστείρευτη διάθεση προσφοράς.

Κανένας τίτλος δεν μπορεί να με κάνει δυνατό και παραγωγικό, γιατί αυτό που κάνω, το κάνω γιατί πραγματικά το θέλω και το αγαπώ.

Συνεχίζω δυναμικά να είμαι δίπλα σας, με πρωτεργάτη τον Δήμαρχο μας Βαγγέλη Λαμπάκη και τους καλούς συναδέλφους και καθημερινούς συνεργάτες της παράταξης μου, Πόλη & Πολίτες.

Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης
Δημοτικός Σύμβουλος

Προηγούμενο άρθροΣτράτος Βραχιώλιας: «Να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας την παιδικότητα τους»
Επόμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα αδέσποτα ζώα της Αλεξανδρούπολης