Καταγγέλλουμε την μεροληπτική στάση του Διοικητή κ.Αδαμίδη ο οποίος αδικαιολόγητα και ανέντιμα για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στρέφεται κατά  εργαζόμενου του Νοσοκομείου και συγκεκριμένα αυτή τη φορά κατά του διοικητικού υπαλλήλου Κ.Π.

Παραπέμπει σε δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή τον συνάδελφο ο οποίος έχει αθωωθεί και  απαλλαχθεί σε ποινικό  δικαστήριο καθώς και στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της 4η ΥΠΕ.

Ο κ. Διοικητής ζητώντας να συνεχιστεί η πειθαρχική δίωξη του υπαλλήλου για αμέλεια ή ατελή εκπλήρωση του υπηρεσιακού καθήκοντος δεν κάνει τίποτα άλλο από το να διασπείρει τον φόβο και την τρομοκρατία στους εργαζόμενους παρακάμπτοντας αποφάσεις δικαστηρίων ενώ ταυτόχρονα τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου μας παραμένουν άλυτα.

Αν ο στόχος του κ. Διοικητή περιορίζεται στην εκδίωξη και στην τιμωρία των εργαζομένων και όχι στη συντονισμένη προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν το Νοσοκομείο μας θα βρει τους εργαζόμενους ενωμένους και δυνατούς απέναντι σ αυτή την λογική που μας παραπέμπει δυστυχώς σε άλλες εποχές.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Υ.Κ.Ν.Ε

Προηγούμενο άρθροΑΠΑΝΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΙΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (του Ν.Παπανικολόπουλου)
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Επιμελητηρίου Έβρου για το θέμα της ΑΕΠΙ Α.Ε