Συνελήφθη την 6-3-2021 το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλων ανακριτικών πράξεων πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε συνεργασία με συναρμόδιες ελεγκτικές αρχές, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε ο δράστης να παραλαμβάνει δέμα προερχόμενο από το εξωτερικό, που περιείχε φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 133,4 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του βρέθηκαν επίσης δοχεία και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 140 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 15,8 γραμμαρίων, 2 τρίφτες, 1 ζυγαριά ακριβείας και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών, η ζυγαριά και οι τρίφτες.

Προηγούμενο άρθροΟρεστιάδα: Αλλοδαπός φορτηγατζής (χωρίς δίπλωμα οδήγησης) προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 6 μη νόμιμους μετανάστες
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Επιδεικτικά εκτός η Σαμοθράκη στα ακτοπλοϊκά θέματα»