Παρών ο πρόεδρος του Οργανισμού Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή, τονίζοντας πως ήδη το «Χαμόγελο» βοηθά και στηρίζει οικογένειες της ΑΜΘ. Μεγάλη βαρύτητα δίδεται στην κάλυψη ιατρικών αναγκών σε περιπτώσεις οικογενειών με προβλήματα, αποτελώντας ‘γέφυρα σωτηρίας’ σε πολλές υποθέσεις. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις τρεις γραμμές, ένα «σημαντικό εργαλείο για την Περιφέρεια ΑΜΘ και τους κατοίκους της», τη γραμμή SOS 1056 που είναι στη διάθεση κάθε παιδιού και ενήλικα για την παροχή υποστήριξης σε θέματα που τους απασχολούν, την ευρωπαϊκή γραμμή εξαφανίσεων 116000 και την ευρωπαϊκή γραμμή υποστήριξης παιδιών 116111.

Από την πλευρά του, ο κ. Μέτιος τόνισε πως το «Χαμόγελο», για περισσότερα από 20 χρόνια εργάζεται με συνέπεια για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των παιδιών, έχοντας πραγματοποιήσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο. Εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία αυτή που θα δώσει τη δυνατότητα και στις υπηρεσίες της Περιφέρειας και στις δομές του Οργανισμού να συνεργαστούν αποτελεσματικά.

Προηγούμενο άρθρο1η ΘΕΣΗ στην Θράκη ο ΠΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ Αλεξανδρούολης στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
Επόμενο άρθροΓια πρώτη φορά μετά από 31 συναπτά έτη λειτουργίας της, η μοναδική Αιματολογική κλινική της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας Θράκης με πληθυσμό >600.000 ψυχές κινδυνεύει να κλείσει!